Kinderkakku – helppo suklaakakku, joka valmistuu nopeasti
Julkaistu
Kinderkakku on helppotekoinen suklaakakku, joka valmistuu nopeasti ja maistuu aivan tutulta Kinder-suklaalta. Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai hetki pakastimessa.
Pohja
- 300 g suklaatäytekeksejä
- 70 g sulatettua voita
Täyte
- 5 dl kuohukermaa
- 100 g sulatettua valkosuklaata
- 200 g hasselpähkinä-kaakaolevitettä
Pinnalle
- 200 g sulatettua maitosuklaata
Koristeluun
- suklaamunia
- suklaamakeisia
Valmistusohje
Kinderkakku valmistuu näin:
- Laita suklaatäytekeksit kaksinkertaiseen pussiin ja nuiji lihanuijalla hienoksi muruksi. Voit käyttää hienontamiseen myös tehosekoitinta.
- Lisää joukkoon sulatettu voi ja kääntele sekaisin.
- Vuoraa halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla. Painele keksiseos vuokaan.
- Vatkaa kermavaahto ja jaa se kahteen osaan.
- Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita valkosuklaa kermavaahdon joukkoon. Sekoita hasselpähkinä-kaakaolevite toiseen kermavaahtoon.
- Levitä vaahdot kerroksittain keksipohjan päälle ja nosta tunniksi pakastimeen tai muutamaksi tunniksi tai yön yli jääkaappiin.
- Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
- Paloittele maitosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
- Levitä sulanut suklaa kakulle ja koristele suklaamunilla ja suklaakaramelleilla.
- Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka