Kinderkakku valmistuu näin:
- Laita suklaatäytekeksit kaksinkertaiseen pussiin ja nuiji lihanuijalla hienoksi muruksi. Voit käyttää hienontamiseen myös tehosekoitinta.
- Lisää joukkoon sulatettu voi ja kääntele sekaisin.
- Vuoraa halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla. Painele keksiseos vuokaan.
- Vatkaa kermavaahto ja jaa se kahteen osaan.
- Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita valkosuklaa kermavaahdon joukkoon. Sekoita hasselpähkinä-kaakaolevite toiseen kermavaahtoon.
- Levitä vaahdot kerroksittain keksipohjan päälle ja nosta tunniksi pakastimeen tai muutamaksi tunniksi tai yön yli jääkaappiin.
- Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
- Paloittele maitosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
- Levitä sulanut suklaa kakulle ja koristele suklaamunilla ja suklaakaramelleilla.
- Tarjoa!