Makkarapasta
Julkaistu
Makkara maistuu myös pastan kera. Tuhti pasta sopii hyvin kesäillan ruoaksi.
Ainekset
- 700 g erilaisia makkaroita
- 1 rasia siitakesieniä
- 1 sipuli
- 2 tomaattia
- 1 kesäkurpitsa
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 pss chilipastaa
- 1 puntti basilikaa
- 200 g salaattijuustokuutioita
- 4 rkl salaattijuuston öljyä
Valmistusohje
Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois. Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa ja valkosipulinkynnet.
Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä. Lisää ensin valkosipuli ja kokonaiset sienet ja sitten viipaloidut vihannekset.
Kaada pasta pannulle ja mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä. Mausta vielä lopuksi sinappiöljyllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa