Makkarapasta

Makkara maistuu myös pastan kera. Tuhti pasta sopii hyvin kesäillan ruoaksi.

Ainekset

  • 700 g erilaisia makkaroita
  • 1 rasia siitakesieniä
  • 1 sipuli
  • 2 tomaattia
  • 1 kesäkurpitsa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 pss chilipastaa
  • 1 puntti basilikaa
  • 200 g salaattijuustokuutioita
  • 4 rkl salaattijuuston öljyä

Valmistusohje

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois. Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä. Lisää ensin valkosipuli ja kokonaiset sienet ja sitten viipaloidut vihannekset.

Kaada pasta pannulle ja mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä. Mausta vielä lopuksi sinappiöljyllä.

Parhaat ruokaohjelmat