Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kinkkupyttipannu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pyttipannu toimii aina. Kesäkurpitsa tekee siitä mehukkaamman.

Neljälle-viidelle

  • 1 l raakoja perunoita, pieninä kuutioina
  • 1 pieni kesäkurpitsa, pieninä kuutioina
  • 2 keltasipulia, pieninä kuutioina
  • 5-6 dl kinkuntähteitä, kuutioituina
  • 3 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
  • munankeltuaisia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Paista perunat, kesäkurpitsa, sipuli ja kinkku erikseen ja sekoita sitten. Sekoita mukaan ruohosipuli, mausta. Tarjoile munankeltuaisten kera kuorissaan.

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu