Kesäkurpitsaviipaleet pannulla

Kasvisruokana tai lisukkeena.

Neljälle

  • 1-2 kesäkurpitsaa viipaleina
  • 2 rkl margariinia
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 tl timjamia
  • noin 10 basilikanlehteä
  • ½ nippu persiljaa, hienonnettuna

Valmistusohje

1. Paista sipulit margariinissa. Lisää kesäkurpitsat ja jatka paistamista kannen alla. Suolaa ja mausta pippurilla ja timjamilla.

2. Ripottele päälle basilikaa ja persiljaa ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!