Koko Suomi leipoo: Heppu ja Mari: Hepun kettukarkki rocky road
Koko Suomi leipoo joulun -ohjelman kolmannessa jaksossa leivottiin lasten kanssa.
Ainekset
- 300 g valkosuklaa
- 2 tl piparkakkumaustetta
- 1 pussi (220g) kettukarkkeja
- 150 g Sun-Maid rusinoita
- 2 dl riisimuroja
- punaisia nonparelleja
Valmistusohje
OHJE: Sulata valkosuklaa mikrossa noin 30 sekuntia kerralla aina välissä sekoittaen, kunnes se on kokonaan sulanut. Sekoita piparkakkumauste sekaan ja jätä odottamaan. Pilko kettukarkit pieniksi kuutioiksi. Mittaa kaikki muut ainekset paitsi sulatettu valkosuklaa kulhoon ja sekoita.
Kaada sulatettu valkosuklaa joukkoon ja kääntele massa tasaiseksi. Laita leivinpaperi vuokaan (noin 18 cm x 22cm) ja kaada suklaaseos sen päälle. Koristele punaisilla nonparelleilla.
Vie vuoka kylmään ja anna massan kovettua kokonaan. Leikkaa haluamasi kokoisia paloja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"