Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Koko Suomi leipoo: Heppu ja Mari: Hepun kettukarkki rocky road

Koko_Suomi_leipoo_S7_eps13_1291
MTV Oy/ Miira Ojanen
Julkaistu 20.12.2021 20:40

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo joulun -ohjelman kolmannessa jaksossa leivottiin lasten kanssa.

Ainekset

  • 300 g valkosuklaa
  • 2 tl piparkakkumaustetta
  • 1 pussi (220g) kettukarkkeja
  • 150 g Sun-Maid rusinoita
  • 2 dl riisimuroja
  • punaisia nonparelleja

Valmistusohje

OHJE: Sulata valkosuklaa mikrossa noin 30 sekuntia kerralla aina välissä sekoittaen, kunnes se on kokonaan sulanut. Sekoita piparkakkumauste sekaan ja jätä odottamaan. Pilko kettukarkit pieniksi kuutioiksi. Mittaa kaikki muut ainekset paitsi sulatettu valkosuklaa kulhoon ja sekoita.

Kaada sulatettu valkosuklaa joukkoon ja kääntele massa tasaiseksi. Laita leivinpaperi vuokaan (noin 18 cm x 22cm) ja kaada suklaaseos sen päälle. Koristele punaisilla nonparelleilla.

Vie vuoka kylmään ja anna massan kovettua kokonaan. Leikkaa haluamasi kokoisia paloja.

Tuoreimmat aiheesta

Koko Suomi leipoo -reseptit