Mainos

Koko Suomi leipoo: Noonan ja Jaanan jouluinen riisisuklaa

Koko_Suomi_leipoo_S7_eps13_1297
MTV Oy/ Miira Ojanen

Koko Suomi leipoo joulun -ohjelman kolmannessa jaksossa leivottiin lasten kanssa.

Ainekset

  • 100 g maitosuklaata
  • 100 g tummaa suklaata
  • 25 g Valio voita
  • ripaus suolaa
  • 3 dl puffattua riisiä tai riisimuroja
  • 2 tl piparkakkumaustetta

Valmistusohje

OHJE: Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Lisää joukkoon piparkakkumauste ja suola. Sekoita. Lisää puffattu riisi tai riisimurot ja kääntele sekaisin. Lusikoi riisisuklaata minimuffinivuokiin. Tarjoa suoraan jääkaapista. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!