OHJE: Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Lisää joukkoon piparkakkumauste ja suola. Sekoita. Lisää puffattu riisi tai riisimurot ja kääntele sekaisin. Lusikoi riisisuklaata minimuffinivuokiin. Tarjoa suoraan jääkaapista.

Makuja
Koko Suomi leipoo: Noonan ja Jaanan jouluinen riisisuklaa

Julkaistu 20.12.2021 20:40
Koko Suomi leipoo joulun -ohjelman kolmannessa jaksossa leivottiin lasten kanssa.
Ainekset
- 100 g maitosuklaata
- 100 g tummaa suklaata
- 25 g Valio voita
- ripaus suolaa
- 3 dl puffattua riisiä tai riisimuroja
- 2 tl piparkakkumaustetta
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Koko Suomi leipoo: Kasperin LohituulihatutKoko Suomi leipoo: Heppu ja Mari: Hepun kettukarkki rocky roadKoko Suomi leipoo: Eliaksen ja Amandan Jouluinen suklaatoffeeKoko Suomi leipoo: Calician ja Riitan jouluinen fudgeKoko Suomi leipoo: Jouluisat suklaamuffinssitKoko Suomi leipoo: Vegaaninen vihreäkuulakakku