Mainos
Koko Suomi leipoo: Noonan ja Jaanan jouluinen riisisuklaa
Julkaistu
Koko Suomi leipoo joulun -ohjelman kolmannessa jaksossa leivottiin lasten kanssa.
Ainekset
- 100 g maitosuklaata
- 100 g tummaa suklaata
- 25 g Valio voita
- ripaus suolaa
- 3 dl puffattua riisiä tai riisimuroja
- 2 tl piparkakkumaustetta
Valmistusohje
OHJE: Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Lisää joukkoon piparkakkumauste ja suola. Sekoita. Lisää puffattu riisi tai riisimurot ja kääntele sekaisin. Lusikoi riisisuklaata minimuffinivuokiin. Tarjoa suoraan jääkaapista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku