KAHVI-SUKLAA GANACHE: Kiehauta kerma ja pikakahvijauhe. Kaada suklaan päälle. Odota muutama minuutti ennen kuin sekoitat, jotta suklaa on ehtinyt sulaa ja seoksesta tulee tasainen.
Jäädytetty kahvimurska: kiehauta vesi ja sekoita pikakahvijauhe siihen. Laita jääpalamuotteihin ja pakastimeen jäätymään ainakin tunniksi.
APPELSIINIKEKSI: Vatkaa pehmeä voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen. Sekoita hyvin. Lisää mehu, kuoriraaste ja kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi. Levitä pellille yhdeksi levyksi ja paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 10-15min.
KAHVIMOUSSE: Vatkaa kerma ja puolet tomusokerista kovaksi vaahdoksi. Keitä kahvi ja sekoita liivate siihen. Notkista tuorejuusto ja lisää liivate-kahviseos siihen. Yhdistä tuorejuusto ja vaahto. Sekoita hyvin ja tasaisesti. Laita jääkaappiin tekeytymään.
ANNOKSEN KOKOAMINEN: Kokoa annokset 10 jalalliseen lasiin. Pohjalle tulee kahvi-suklaa ganachea, sitten jääkahvimurskaa, moussea, appelsiinikeksimurua ja taas moussea. Koristeeksi päälle appelsiinikeksi palanen ja muutama raita ganachea.