Koko Suomi leipoo: Kalakukkoset
Julkaistu
Koko Suomi leipoo -ohjelman neljännen kauden kymmenennen jakson teknisessä tehtävässä kilpailijat leipoivat kalakukkosia. Reseptistä tulee 12 kalakukkosta.
Kuoritaikina
- 180 g vesi 180 g
- 230 g ruisjauho 230 g
- 50 g vehnäjauho 50 g
- suolaa
Täyte
- 140 g pekoni n.140 g
- 300 g kalaa n. 300 g
- Mausta haluamallasi tavalla
Valmistusohje
Kaulitse taikinasta ympyröitä.
Esikäsittele kalat tarvittaessa. Aseta pekoniviipaleet ja kalat taikinaympyröille. Mausta.
Sulje kukot.
Voit halutessasi jauhottaa pinnan ruisjauhoilla.
Paista kukot
Voitele kukot voisulalla.
Kääri kukot leivinpaperiin ja folioon ja anna hautua vielä hetken aikaa uunin jälkilämmössä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku