OHJE: Keitä kondensoitua maitoa ja voita laakeassa pinnoitetussa kattilassa tai paistinpannussa koko ajan sekoittaen 5-8 minuuttia. Massa on valmista, kun se muuttuu hyvin paksuksi ja toffeemaiseksi. Siirrä laakeaan vuokaan ja mausta vaniljasokerilla ja neilikalla. Jäähdytä ja nosta jääkaappiin jähmettymään.
Kuori ja paahda pistaasipähkinät 175 asteisessa uunissa 6-8 minuuttia. Pilko pistaasipähkinät rouheeksi, mausta suolalla ja anna jäähtyä.
Hiero käsiin pieni nokare voita ja pyöritä jäähtyneestä massasta palloja. Pyörittele lopuksi pallot pähkinärouheessa.
Laitan namuset ensin mini-muffinivuokiin. Tein kotona valmiiksi Kaiko clothingin lahjapaperista kääröt. Kääreeseen tehdään reiät päihin ja solmitaan narulla suppuun. Samaa narua käyttäen tehdään ripustuslenkki.