KAKKUPOHJA: Vaahdota voi ja sokeri. Lisää öljy. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Lisää maito.
Laita pellillinen uuniin 200 asteeseen 12-15 minuuttia. Jäähdytä. Ota muotilla pieniä kakkupohjia.
TÄYTE 1: Laita liivatejauhe kirsikkamehuun ja kuumenna. Sulata valkosuklaa.
Vaahdota kerma ja rahka. Lisää suklaa ja liivate. Pursota tasaisesti kermaa leivoksiin ja aseta kirsikat. Laita leivokset hetkeksi pakastimeen.
TÄYTE 2: Sulata valkosuklaa ja raasta maitosuklaa. Vaahdota kerma ja marscapone.
Lisää suklaat, limetin kuori sekä passionihedelmät. Pursota leivoksiin.
KORISTELU: Tee marenkikreemi vaahdottamalla sokeri ja valkuaiset kulhossa. Lämmitä kulhoseosta välillä kuumassa vedessä.
Lisää voi pienissä erissä ja laita kreemi kahteen kulhoon. Laita toiseen hieman kaakaojauhetta.
Viimeistele leivoksien reunat marenkikreemillä.
Koristele leivonnaiset pursottamalla kukkia ja lehtiä.