1. Laita pohjaan tulevat pähkinät monitoimikoneeseen ja rouhi pähkinät pieneksi. Lisää joukkoon taatelit ja ripaus suolaa. Aja seos tasaiseksi taikinaksi. Lisää tarvittaessa tilkka vettä joukkoon.
2. Vuoraa 20 cm halkaisijaltaan oleva irtopohjavuoka leivinpaperilla ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille n. 5cm ylöspäin. Laita jääkaappiin pohja jähmettymään. Käytä reunoilla halutessasi reunakalvoa.
3. Huuhtele cashewpähkinät ja valuta vesi pois. Laita cashewpähkinät, hunaja, limemehu, vaniljatangon siemenet ja ripaussuolaa tehosekoittimeen. Sekoita massaa, kunnes se on tasaista.
4. Sulata pieneksi paloiteltu raakakaakaovoi ja kookosöljy vesihauteessa ja lisää massan joukkoon sulana. Sekoita massaa vielä hetki.
5. Vaahdota kookosmaitopurkin pintaan kertynyt paksu maitomassa käsivatkaimella ja lisää vaahtoa 1 dl kakkumassan joukkoon varovasti käännellen että kakku saa vaahdosta ilmavuutta.
6. Sekoita 1/3 massaan mustikat ja soseuta seos kunnolla. Tee kakun pohjalle n.15cm kerros mustikkamassasta ja laita pakkaseen jähmettymään. Marinoi boysenmarjat maun mukaan hunajassa ja limemehussa. Kun mustikkamassa on jähmettynyt, laita sen ympärille valutetut, marinoidut boysenmarjat ja kaada loppu täytemassa päälle ja tasoita pinta lastalla. Peitä vuoka tuorekelmulla. Laita kakku pakkaseen/pikajäähdyttimeen vähintään 40 minuutiksi tekeytymään. Mausta loppu kookosvaahto hunajalla ja vaniljansiemenillä ja laita pursotuspussiin jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
7. Sulata raakakaakaovoi ja tee 12 koristetta raakakaakaovoista ja orvokeista.
8. Nosta kakku vähän ennen tarjoilua huoneenlämpöön lämpenemään ja koristele pensasmustikoilla ja kookosvaahdolla, sekä orvokinkukkalastuilla. Halutessasi tee boysenmarjojen marinadista raitoja kakun päälle.
9. Anna hieman seistä huoneenlämmössä ennen tarjoilua.