1. Poista taateleista kivet.
2. Laita karamellikastikkeen taatelit kuumaan veteen likoamaan.
3. Valmista pohja tehosekoittimessa. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.
4. Vuoraa 18 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja laita reunaan reunakalvo. Levitä pohja tasaisesti vuokaan.
5. Nosta vuoka pakastimeen.
6. Tee seuraavaksi karamellikastike. Kuivaa kuumassa vedessä pehmenneet taatelit ja laita sen jälkeen kaikki ainekset tehosekoittimeen.
7. Sekoita ainekset tasaiseksi ja levitä kastike pohjan päälle tasaisesti. Nosta vuoka takaisin pakastimeen.
8. Valmista viimeisenä maapähkinävoimousse. Kaavi kookosmaitopurkeista pelkästään valkoinen jähmettynyt osa puhdistettuun tehosekoittimeen.
9. Lisää loput ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.
10. Levitä tasaisesti karamellikastikkeen päälle ja nosta kakku pakkaseen.
11. Tee kakun päälle suklaakoriste. Temperoi suklaa sulattamalla ½ suklaasta vesihauteessa ja lisäämällä joukkoon loput suklaasta muruina. Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 18 cm leivinpaperin pala ja aseta se irtopohjavuuan pohjan päälle. Pursota suklaa leivinpaperin päälle ristikoksi. Anna ristikon jähmettyä hetki ja käännä yksi ympyrän reunoista kaksin kerroin.
12. Koristele kakku suklaakoristeella, orvokeilla ja pähkinä muruilla.