1. Valmista ensin pohja. Sulata kookosöljy vesihauteessa ja lisää sitten joukkoon hunaja ja kookoshiutaleet ja muussaa banaani ja lisää se muihin pohjan aineksiin hyvin sekoittaen. Pienemmät kookoshiutaleet toimivat tässä paremmin kuin suuret.
2. Laita irtopohjavuoan halkaisijaltaan 18 cm pohjalle leivinpaperia, jotta kakku irtoaa vuoasta paremmin. Painele sitten massa tiiviisti vuoan pohjalle ja siirrä pohja pakastimeen odottamaan.
3. Valmista täyte. Sulata ensin kookosöljy vesihauteessa ja laita joukkoon hunaja. Hienonna tehosekoittimella tai sauvasekoittimella puolukat ja banaani. Lisää kookosöljy ja hunaja joukkoon ja hurauta koko seos tasaiseksi.
4. Vatkaa seuraavaksi kookoskerma. Tähän tarvitset täysrasvaisen kookosmaitotölkin. Laita tölkki jo edellisenä iltana jääkaappiin jotta kookoskerma ja vesi erottuvat toisistaan. Älä ravista tölkkiä! Kakun valmistuspäivänä ota tölkki jääkaapista, kaavi purkin pinnalle noussut kookoskerma kulhoon ja vatkaa se vaahdoksi. Tölkin pohjalle jääneen nesteen voit käyttää esim. smoothien valmistuksessa.
5. Nostele kookoskerma puolukkaseoksen joukkoon. Lisää halutessasi mukaan hieman vaniljaa. Makeus riippuu banaanin kypsyydestä joten maista täytettä ja lisää hunajaa antamaan lisää makeutta.
6. Kaada puolukkaseos pohjan päälle ja nosta kakku pakastimeen jähmettymään ainakin tunniksi.
7. Nosta kakku pakastimesta vähän ennen tarjoilua ja koristele puolukoilla ja kookoslastuilla.