1. Valmista ensin pohja. Mittaa kaurahietaleet blenderiin tai tehosekoittajaan. Hienonna hetki kaurahiutaleita, lisää sen jälkeen loput pohjan ainekset ja aja tasaiseksi massaksi.Vuoraa irtopohjavuoka (18 cm) leivinpaperilla. Levitä keksipohja irtopohjavuoan pohjalle sekä reunoille. Tasoita keksipohjan reunat veitsellä viimeistellyn lopputuloksen aikaansaamiseksi.
2. Mittaa kaikki salty caramel -kerroksen aineet sauvasekoittimen kulhoon ja aja tasaiseksi massaksi sauvasekoittimella. Levitä valmis salty caramel keksipohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi ja siirry sitten valmistamaan suklaatäyte.
3. Raasta kaakaovoi ja sulata se vesihauteessa juoksevaksi, taikinaan käytetään 1,5 dl sulaa voita. Avaa kookosmaitopurkki, tee veitsellä reikä kermaosan läpi ja valuta ylimääräinen neste pois. Mittaa kaikki suklaatäytteen ainekset blenderinkannuun/tehosekoittajaan ja pyöritä tasaiseksi mousseksi. Kaada suklaamousse Salty Caramel -täytteen päälle ja siirrä kakku pakastimeen hyytymään 1,5 tunnin ajaksi.
4. Paseraa mustaherukat. Sekoita kaikki aineet tehosekoittajassa tasaiseksi ja makeuta haluttuun makuun. Kaada melba hyytyneen kakun päälle.
5. Koristele kakku syötävillä kukilla ja tuoreilla marjoilla marjoilla.