MAITOSUKLAABRULEE: Sekoita kerma, sokeri, keltuainen ja vanilja. Kiehauta kerma ja sekoita suklaan sekaan. Yhdistä seokset. Jaa rengasvuokiin. Paisto 85 astetta 20 minuuttia. Jäähdytä pakastamalla.
CREMEUX: Sulata suklaa. Sekoita keltuainen ja sokeri. Kuumenna kerma ja maito, lisää sokerikeltuaisseos ja kypsennä 82 asteiseksi. Sekoita suklaa joukkoon. Lisää suola ja hasselpasta. Jaa massa rengasvuokiin. Pakasta.
RAKSU POHJAN PÄÄLLE: Sulata suklaa (35 astetta). Sekoita huoneenlämpöinen voi joukkoon. Lisää vanilja. Lisää cutteroitu kaakaopapu ja feuilletine.
SUKLAAMOUSSE: Sekoita sokeri ja keltuainen. Kuumenna maito ja kerma. Lisää sokerikeltuaisseos ja kypsennä (85 astetta). Lisää liotettu liivate. Kaada suklaan päälle ja sekoita. Sekoita lopuksi vaahdotettu kerma joukkoon.
MAITOSUKLAAKIILLE: Kiehauta kerma, sokeri, glukoosi. Lisää liotettu liivate ja kaada suklaan joukkoon. Sekoita. Lisää voi ja poraa sauvasekoittimella tasaiseksi. Käytä 29 asteisena.