Leivonta-aika 1 tunti 30 minuuttia
Tarjoiluastia Tarjoilualusta Raami (47) + leivinliina
Valmistettava määrä 10 hlö/10 kpl
TAIKINA: Liota hiiva kauramaitoon. Lisää vehnäjauhot ja sokeri. Vaivaa taikinaksi. Lisää suola ja öljy ja vaivaa vielä muutaman minuutin ajan niin, että taikina on pehmeä ja kimmoisa. Anna taikinan levätä vähintään 15 minuuttia.
VIHISTÄYTE: Keitä puuroriisi kasviliemellä maustetussa vedessä. Keitä soijarouhe suolalla maustetussa vedessä. Valuta soijarouhe ja lisää se riisin joukkoon. Suikaloi porkkana, kaali, chilipaprika ja purjo. Pilko sipulit. Kuullota sipulit ja purjo öljyssä. Lisää muut aineet. Kuullota ja mausta. Lisää joukkoon riisi-soijarouhe. Tarkista maku.
VIHIKSEN VALMISTAMINEN: Kaulitse taikina alle 3 mm:n vahvuuteen. Ota pyöreällä stanssilla paloja (n. 12 cm). Venytä taikinapalaa hiukan. Laita täytettä. Taita pala kaksin kerroin ja paina kiinni. Laita piirakat öljyllä voidellun leivinpaperin päälle kohoamaan. Paista piirakat n. 180 asteisessa öljyssä kypsiksi.