Silliä à la Russe
Tämä herkullinen silliruoka riittää neljälle pääruoaksi ja 6-8 hengelle alkuruoaksi tai noutopöytään.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 2 purkkia matjessilliä
- 2 kovaksi keitettyä munaa
- 2 purkkia ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- 1 sipuli
- 2 suolakurkkua
- ½ dl etikkapunajuurta
- 1 dl tillisilppua
Valmistusohje
1. Valuta sillit ja leikkaa paloiksi. Laita ne vadin pohjalle. Kuori ja hienonna munat ja ripottele sillien päälle. Sekoita keskenään ranskankerma ja majoneesi ja levitä seos sillin ja munan päälle.
2. Silppua tilli ja punajuuret.
3. Kuori ja silppua sipuli. Pilko kurkut. Yhdistä hakkeet ja levitä raitana vinosti sillivadin päälle. Asettele tilli- ja punajuurisilput raidoiksi sipuli-kurkkuraidan sivuille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Mokkapalamutakakku
-
Kurpitsapiirakka
-
Anun lohipiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti