1. Vuoraa 6 annosvuokaa kylmäsavulohiviipalein. Sekoita loput kylmäsavulohesta, keitetty lohi sekä lämminsavulohi tahnaksi, tämä käy nopeasti tehosekoittimen avulla. Lisää kerma, suola ja valkopippuri. Purista mukaan sitruunamehu. Sekoita vielä 20 sekuntia tasaiseksi pyreeksi.
2. Täytä vuoat lohitaikinalla ja kopauta vuokia kevyesti pöytää vasten, jotta mahdolliset ilmakuplat katoavat. Anna vuokien levätä jääkaapissa muutama tunti.
3. Valkoviinihyytelö: Huuhtele liivatelehdet ja sulata ne 1 ruokalusikallisessa vettä matalalla lämmöllä. Lisää 2 rkl viiniä ja sekoita. Lisää sitten liivateseos loppuun valkoviiniin ja sekoita kunnolla. Kaada seos isolle vadille ja anna hyytyä jääkaapissa hyytelöksi.
4. Hienonna valkoviinihyytelö. Asettele hyytelöpalat pediksi tarjoiluvadille tai lautasille. Asettele lohivaahtoa hyytelön päälle.