Koronapasta – Outin neljän raaka-aineen hittipasta on muutamassa minuutissa uunivalmis

koronapasta
Riikka Kantinkoski

Koronapasta on Samasta padasta -kirjailija ja ruokatoimittaja Outi Väisäsen hittiresepti. Tämä neljän raaka-aineen superhelppo pasta maistuu koko perheelle. Halutessasi voit lisätä joukkoon vaikka jauhelihaa.

Ainekset

  • 1 tlk (400 g) valmista pastakastiketta
  • 2 dl (ruoka)kermaa
  • 1 pkt (250-300 g) ravioleja tai tortellineja
  • 1 pallo mozzarellaa
  • (tuoreita yrttejä, esimerkiksi basilikaa)

Valmistusohje

Koronapasta valmistuu näin:

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Laita pastakastike ja kerma pieneen uunivuokaan ja sekoita.
  3. Sekoita raviolit kastikkeeseen.
  4. Valuta mozzarella ja revi se paloiksi pastan päälle.
  5. Kypsennä pastaa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
  6. Koristele pasta halutessasi tuoreilla yrteillä.

Resepti: Outi Väisänen
Kuva: Riikka Kantinkoski

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.