Koronapasta – Outin neljän raaka-aineen hittipasta on muutamassa minuutissa uunivalmis
Koronapasta on Samasta padasta -kirjailija ja ruokatoimittaja Outi Väisäsen hittiresepti. Tämä neljän raaka-aineen superhelppo pasta maistuu koko perheelle. Halutessasi voit lisätä joukkoon vaikka jauhelihaa.
Ainekset
- 1 tlk (400 g) valmista pastakastiketta
- 2 dl (ruoka)kermaa
- 1 pkt (250-300 g) ravioleja tai tortellineja
- 1 pallo mozzarellaa
- (tuoreita yrttejä, esimerkiksi basilikaa)
Valmistusohje
Koronapasta valmistuu näin:
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Laita pastakastike ja kerma pieneen uunivuokaan ja sekoita.
- Sekoita raviolit kastikkeeseen.
- Valuta mozzarella ja revi se paloiksi pastan päälle.
- Kypsennä pastaa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
- Koristele pasta halutessasi tuoreilla yrteillä.
Resepti: Outi Väisänen
Kuva: Riikka Kantinkoski
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti