Korvasienikastikkeella gratinoitu kassler

Arkinen kassler muuttuu juhlavaksi ylellisellä korvasienikastikegratiinilla.

Kuudelle

  • 800 g savukassleria

Kastike

  • 1 purkki korvasieniä (200 g)
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoa
  • 3 dl kuohukermaa
  • tilkka kiinalaista soijaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Viipaloi kassler ja asettele uunivuokaan. Huuhtele korvasienet siivilässä ja valuta. Silppua ne karkeasti. Paista voissa kasarissa, ripota päälle jauhoa ja lisää kerma sekoitellen. Mausta ja keitä hiljaa noin 15 minuuttia. Kuumenna uuni 250 asteeseen.

2. Levitä kastike kasslersiivujen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja gratinoi noin 15 minuuttia. Tarjoile vihreiden papujen ja puristetun perunan kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.