Kotijuustobruschetat
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
4:lle hengelle
- 1 pieni patonki
- 1 pkt perinteistä kotijuustoa
- 3 tomaattia
- 1 valkosipulinkynsi
- tuoretta basilikaa
- oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Leikkaa patonki siivuiksi ja laita uunipellille. Hienonna valkosipuli ja kuutioi tomaatit. Suikaloi basilika ja sekoita ainekset keskenään. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Lusikoi seosta leipäpalojen päälle. Leikkaa kotijuustosta siivut leipien päälle.
Paista leipiä 200 asteessa noin 7-10 minuuttia kunnes juusto on saanut hieman väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka