Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kotijuustobruschetat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4:lle hengelle

  • 1 pieni patonki
  • 1 pkt perinteistä kotijuustoa
  • 3 tomaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • tuoretta basilikaa
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa patonki siivuiksi ja laita uunipellille. Hienonna valkosipuli ja kuutioi tomaatit. Suikaloi basilika ja sekoita ainekset keskenään. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.

Lusikoi seosta leipäpalojen päälle. Leikkaa kotijuustosta siivut leipien päälle.

Paista leipiä 200 asteessa noin 7-10 minuuttia kunnes juusto on saanut hieman väriä.

Tuoreimmat aiheesta

Bruschetta