Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kantarelli-parmankinkku-bruschetta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä bruschettat päällystetään parmankinkulla ja metsäsienillä!

Ainekset

  • 1 valkosipulinkynsi
  • oliiviöljyä
  • 300 g tuoreita kantarelleja
  • 0,5 hienonnettu sipuli
  • persiljaa, suolaa, mustapippuria
  • 80 g ohueksi leikattua parmankinkkua
  • 4 viipaletta maalaisleipää

Valmistusohje

Halkaise kantarellit pituussuunnassa ja paista pannulla hienonnetun sipulin kanssa, mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla persiljalla.

Paahda maalaisleipä viipaleet ja hiero pintaan valkosipulia ja sivele ohuelti oliiviöljyä.

Asettele leivän päälle parmankinkku viipaleet ja sienet. Tarjoile salaatin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Bruschetta