Kantarelli-parmankinkku-bruschetta
Julkaistu
Nämä bruschettat päällystetään parmankinkulla ja metsäsienillä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 1 valkosipulinkynsi
- oliiviöljyä
- 300 g tuoreita kantarelleja
- 0,5 hienonnettu sipuli
- persiljaa, suolaa, mustapippuria
- 80 g ohueksi leikattua parmankinkkua
- 4 viipaletta maalaisleipää
Valmistusohje
Halkaise kantarellit pituussuunnassa ja paista pannulla hienonnetun sipulin kanssa, mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla persiljalla.
Paahda maalaisleipä viipaleet ja hiero pintaan valkosipulia ja sivele ohuelti oliiviöljyä.
Asettele leivän päälle parmankinkku viipaleet ja sienet. Tarjoile salaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi