Vatkaa keltuainen kulhossa vesihauteessa sokerin kanssa sekaisin, kunnes keltuainen on hieman hyytynyt.
Sulata suklaa vesihauteessa, lämmitä kerma toisessa kattilassa. Sekoita kuuma kerma ja suklaa keskenään ja yhdistä keltuais-sokerimassan kanssa. Mausta appelsiininkuorella ja –mehulla sekä ripauksella suolaa.
Siirrä massa pursotinpussiin ja jätä huoneenlämpöön siksi aikaa kunnes valmistat muut komponentit.
Tee jogurttijäätelö vaahdottamalla kerma ja sokeri keskenään. Sekoita jogurtin kanssa tasaiseksi massaksi.
Mausta massa appelsiininmehulla sekä -kuorella.
Valmista kookoscrispi sekoittamalla keskenään rouhittu kookos, sokeri sekä voi kattilassa.
Siirrä massa 225 C uuniin leivinpaperin päällä ja anna ruskistua kullanruskeaksi. Ota pois uunista ja anna rapeutua huoneenlämmössä.
Kokoa annos pursottamalla ganachea lautasen pohjalle. Lisää päälle jogurttijäätelöä sekä kookoscrispi.