Pitaleivät tonnikalatäytteellä

Pitaleipiä voi täyttää muullakin kuin kebabilla. Me täytämme pitaleivät ihanalla tonnikalatahnalla ja vihanneksilla. Sopii lounaalle, iltapalaksi ja retkievääksi.

Neljälle

  • 4 pitaleipää
  • 8 salaatinlehteä
  • 4 tomaattiviipaletta
  • 8 kurkkuviipaletta
  • auringonkukan versoja

Tonnikalatahna

  • 1 pieni purkki tonnikalaa
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 rkl majoneesia
  • ½ sipulia
  • 1 sellerinvarsi
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja silppua sipuli ja selleri. Sekoita keskenään kermaviili ja majoneesi sekä sipuli- ja sellerisilppu. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele joukkoon tonnikala.

2. Täytä pitaleivät salaatinlehdillä, tomaatti- ja kurkkuviipaleilla sekä tonnikalatahnalla. Koristele auringonkukan versoilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!