Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pitaleivät tonnikalatäytteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pitaleipiä voi täyttää muullakin kuin kebabilla. Me täytämme pitaleivät ihanalla tonnikalatahnalla ja vihanneksilla. Sopii lounaalle, iltapalaksi ja retkievääksi.

Neljälle

  • 4 pitaleipää
  • 8 salaatinlehteä
  • 4 tomaattiviipaletta
  • 8 kurkkuviipaletta
  • auringonkukan versoja

Tonnikalatahna

  • 1 pieni purkki tonnikalaa
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 rkl majoneesia
  • ½ sipulia
  • 1 sellerinvarsi
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja silppua sipuli ja selleri. Sekoita keskenään kermaviili ja majoneesi sekä sipuli- ja sellerisilppu. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele joukkoon tonnikala.

2. Täytä pitaleivät salaatinlehdillä, tomaatti- ja kurkkuviipaleilla sekä tonnikalatahnalla. Koristele auringonkukan versoilla.

Tuoreimmat aiheesta

Pitaleivät