Hellapoliisin kana-caesarsalaatti
Kana-caesarsalaatti on helppotekoinen salaatti, joka sopii niin arkeen kuin juhlapöydän salaatiksi. Nauti myös kevyenä lounaana!
3–4 annosta
- 2 rkl öljyä
- 400 g broilerin sisäfileetä
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa maun mukaan
- mustapippuria myllystä
- 1 kerä romainesalaattia
Kastike
- 2–3 anjovisfileetä
- mustapippuria myllystä
- 2–3 dl luonnonjogurttia
- 1 valkosipulinkynsi
Lisäksi
- 2 rkl öljyä
- 2 paahtoleipäviipaletta
- 1–2 valkosipulinkynttä
Pinnalle
- parmesaanijuustoa
Valmistusohje
Kuumenna öljy pannulla.
Paista broilerin sisäfileet molemmin puolin.
Mausta hienonnetulla valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.
Jäähdytä ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
Leikkaa romainesalaatti reiluiksi suupaloiksi.
Laita kastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarkista maku.
Laita romainesalaatti kulhoon yhdessä kanapalojen kanssa.
Sekoita joukkoon kastike.
Valmista seuraksi krutongit.
Leikkaa leivistä reunat ja kuutioi viipaleet.
Kuumenna öljy pannulla ja paista leipäviipaleet hienonnetun valkosipulin kanssa rapeiksi.
Lisää salaatin joukkoon.
Vedä perunankuorimaveitsellä parmesaanijuustosta lastuja salaatin päälle.
Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka