Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kurttukaalilaatikko riisin ja tomaatin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kurttukaali on loistavan hyvää, terveellistä, vieläpä kaunista. Tämä on hyvä vegeruoka ilman prinssinnakkeja.

Neljälle

  • 2 kurttukaalia
  • 1 vihannesliemikuutio
  • vettä
  • 4 annosta keitettyä riisiä
  • 500 g tomaattimurskaa (chili)
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 100 g juustoraastetta
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Irrota kaalin lehdet ja keitä ne pehmeiksi vihannesliemessä noin 30 minuuttia. Valuta ja hienonna.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita riisi uunivuoan pohjalle, peitä kaalisilpulla ja öljyllä maustetulla tomaattimurskalla. Sirottele juustoraaste päälle ja gratinoi uunin keskitasolla, kunnes juusto on sulanut. Tarjoile prinssinnakkien kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kaalilaatikko