Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tomaattikeitto ja basilikaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pinkinpunainen keitto! Loihdit sen hetkessä tarjolle sauvasekoittimen, tehosekoittimen tai monitoimikoneen avulla.

Neljälle

  • 8 dl vihanneskeittoa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 400 g paseerattua tomaattia (purkista)
  • 1 sitruuna
  • 1 ruukku basilikaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kiehauta keitto tomaattisoseen, hienonnetun sipulin ja valkosipulin kanssa. Mausta suolalla, pippurilla ja puristetulla sitruunamehulla.

2. Soseuta keitto sileäksi.

3. Kaada kuuma keitto lämpimille lautasille, sirottele pinnalle suikaloidut basilikanlehdet ja tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Tomaattikeitto