Kuskustäytetyt paprikat
Uunissa paistetut paprikat voidaan tarjoilla erilaisten täytteiden kera. Tämä täyte koostuu kuskusista, vihanneksista ja fetajuustosta.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 annosta kuskusia
- 8 paprikaa
- 1 punasipuli
- 100 g fetajuustoa
- 1 tomaatti
- ½ kurkku
- ½ avokado
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Keitä vettä kuskuspakkauksen ohjen mukaan, kaada vesi kuskusin päälle ja anna turvota. Jäähdytä.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi fetajuusto ja hienonna persilja. Halkaise avokado ja poista kivi. Kuutioi avokado, tomaatti ja kurkku. Sekoita kuutiot fetan ja kuskusin kanssa. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla.
3. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa paprikoista ”hattu” pois, poista siemenet ja valkoiset osat. Täytä kuskusseoksella ja paista uunissa n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka