Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tuliset sienitäytetyt paprikat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä täytetyt paprikat voit halutessasi gratinoida, ripottele päälle hieman juustoraastetta ja laita kuumaan uuniin muutamaksi minuutiksi. Valitse kevyttä juustoa, jos haluat syödä kevyesti.

Yhdelle

  • 1 iso paprika
  • 1 dl täysjyväriisiä
  • 1 ½ dl viipaloituja sieniä
  • 1 tl soijaa
  • ½ prk tomaattimurskaa
  • 1 pieni keltasipuli, hienonnettuna
  • suola
  • 1 maustemitta kuivattua oreganoa
  • 1 maustemitta kuivattua basilikaa
  • muutama tippa tabascoa
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Halkaise paprika ja poista siemenet. Keitä paprika lähes pehmeäksi kevyesti suolatussa vedessä.

2. Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista sienet ja soija kunnes kaikki neste on haihtunut. Sekoita riisin kanssa ja täytä paprika.

3. Keitä tomaattimurska, sipuli, suola ja yrttimausteet paitsi persilja paksuksi kastikkeeksi. Mausta tabascolla ja kaada paprikanpuolikkaiden päälle. Ripottele päälle persiljaa.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt paprikat