Tonnikalarullat

Ainekset

  • 3 punaista paprikaa
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 5 rkl punaviinietikkaa
  • 2 silputtua valkosipulinkynttä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl chiliä
  • 2 tl sokeria
  • 2 rkl kapriksia
  • 200 g säilöttyä tonnikalaa pilkottuna

Valmistusohje

Paahda paprikoita uunissa noin 15 min. Laita muovipussiin ja anna jäähtyä. Sekoita sillä välin pienessä kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, punaviinietikka, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe sekä sokeri.

Kun paprikat ovat jäähtyneet käsiteltäviksi, kuori ne. Leikkaa pituussuunnassa kolmeen osaan ja poista siemenet. Pane paprikapalat kulhoon ja kaada kastike päälle. Kääntele paloja, jotta ne peittyvät. Anna marinoitua puolisen tuntia.

Sekoita tonnikalapalat ja kaprikset. Valuta paprikapalat ja säästä kastike. Jaa tonnikalasekoitus paprikapaloille ja kääri palat kiinni puisilla cocktailtikuilla. Asette tonnikalarullat tarjoilulautaselle, lusikoi kastike päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.