Tonnikalarullat
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 3 punaista paprikaa
- 1,5 dl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 5 rkl punaviinietikkaa
- 2 silputtua valkosipulinkynttä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl chiliä
- 2 tl sokeria
- 2 rkl kapriksia
- 200 g säilöttyä tonnikalaa pilkottuna
Valmistusohje
Paahda paprikoita uunissa noin 15 min. Laita muovipussiin ja anna jäähtyä. Sekoita sillä välin pienessä kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, punaviinietikka, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe sekä sokeri.
Kun paprikat ovat jäähtyneet käsiteltäviksi, kuori ne. Leikkaa pituussuunnassa kolmeen osaan ja poista siemenet. Pane paprikapalat kulhoon ja kaada kastike päälle. Kääntele paloja, jotta ne peittyvät. Anna marinoitua puolisen tuntia.
Sekoita tonnikalapalat ja kaprikset. Valuta paprikapalat ja säästä kastike. Jaa tonnikalasekoitus paprikapaloille ja kääri palat kiinni puisilla cocktailtikuilla. Asette tonnikalarullat tarjoilulautaselle, lusikoi kastike päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka