Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sadonkorjuun kasvispata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on helposti valmistettava ja kevyt pata, jonka voi tarjoilla kasvispääruokana tai lisukkeena lihalle tai kanalle.

Neljälle

  • n. 500 g keräkaalia
  • 3-4 porkkanaa
  • 1 purjo
  • 2-3 paprikaa
  • 250 g vihreitä papuja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 tl timjamia tai rakuunaa
  • 1 laakerinlehti
  • 3 dl kasvislientä

Valmistusohje

1. Suikaloi tai viipaloi kasvikset ja lado ne pataan.

2. Mausta ja lisää laakerinlehti. Kaada päälle niin paljon lientä että kasvikset lähes peittyvät.

3. Hauduta hiljalleen kannen alla kypsäksi 30-40 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispata