Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kasvis-linssipata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kasvis-linssipataa tehdään niin paljon, että sitä riittää vielä seuraavallekin päivällle. Värikäs ja taatusti terveellinen kotiruoka syntyy nopeasti.

Tarvitset

  • 5 dl vihreitä linssejä
  • 7 dl vettä
  • 3 porkkanaa
  • 1 iso bataatti
  • puolikas selleri
  • puolikas purjosipuli
  • 4 kynttä valkosipulia
  • 2 sipulia
  • basilikaa, korianteria, persiljaa…
  • riisiä

Valmistusohje

1. Keitä riisi paketin ohjeiden mukaan.

2. Huuhdo linssit huolellisesti vedellä. Laita ne kiehuvaan veteen.

3. Pilko kasvikset ronskiksi paloiksi. Lisää porkkanat, bataatti ja selleri joukkoon.

4. Kuullota pannulla sipulit ja laita pataan. Lisää viimeiseksi tuoreet yrtit. Anna hautua 30 min.

(MTV3)

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispata