Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lammas-kaalilaatikko

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lampaan liha tekee perinteisestä kaalilaatikosta juhlavamman.

Ainekset

  • 1,5 kg keräkaalia
  • 400 g lampaan lihaa ( paistia tai paahtopaistia)
  • 5 dl lihalientä
  • 2 dl riisiä
  • 5 dl maitoa
  • 2 munaa
  • suolaa
  • maustepippureita
  • 1 tl kuivattua minttua
  • 1 tl meiramia
  • laakerinlehtiä
  • siirappia

Valmistusohje

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hauduta se isossa kattilassa mausteiden sekä lihan kanssa. Lisää lihaliemi sekä riisi ja keitä 10 min ajan. Voitele sillä välin uunivuoka ja kaada kaaliseos siihen.

Ripottele pinnalle korppujauhoa sekä muutama voinokare ja kypsennä uunissa 180c 45 min ajan.

Tuoreimmat aiheesta

Kaalilaatikko