Viinirypälebroileri
Viinirypäleet antavat ruokaan hienoa happoisuutta. Jos sinulla on siemenettömiä rypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1,2 kg broilerinpaloja
- suolaa ja pippuria
- 1 salottisipuli silputtuna
- 1 pieni porkkana viipaleina
- 1 ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 2 dl kermaa
- 400 g vihreitä viinirypäleitä
- oliiviöljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Mausta broilerinpalat ja ruskista kauttaaltaan öljyssä. Siirrä palat pataan.
2. Lisää sipulisilppua ja porkkanasiivut. Kaada joukkoon viini ja anna poreilla 10 minuuttia.
3. Lisää kerma. Poista rypäleistä siemenet, sekoita mukaan pataan ja keitä lihat kypsiksi, noin 25 minuuttia. Pasta tai riisi maistuvat lisäkkeinä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku