Viinirypälebroileri
Viinirypäleet antavat ruokaan hienoa happoisuutta. Jos sinulla on siemenettömiä rypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1,2 kg broilerinpaloja
- suolaa ja pippuria
- 1 salottisipuli silputtuna
- 1 pieni porkkana viipaleina
- 1 ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 2 dl kermaa
- 400 g vihreitä viinirypäleitä
- oliiviöljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Mausta broilerinpalat ja ruskista kauttaaltaan öljyssä. Siirrä palat pataan.
2. Lisää sipulisilppua ja porkkanasiivut. Kaada joukkoon viini ja anna poreilla 10 minuuttia.
3. Lisää kerma. Poista rypäleistä siemenet, sekoita mukaan pataan ja keitä lihat kypsiksi, noin 25 minuuttia. Pasta tai riisi maistuvat lisäkkeinä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi