Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Viinirypälebroileri

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Viinirypäleet antavat ruokaan hienoa happoisuutta. Jos sinulla on siemenettömiä rypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista.

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • suolaa ja pippuria
  • 1 salottisipuli silputtuna
  • 1 pieni porkkana viipaleina
  • 1 ½ dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 dl kermaa
  • 400 g vihreitä viinirypäleitä
  • oliiviöljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta broilerinpalat ja ruskista kauttaaltaan öljyssä. Siirrä palat pataan.

2. Lisää sipulisilppua ja porkkanasiivut. Kaada joukkoon viini ja anna poreilla 10 minuuttia.

3. Lisää kerma. Poista rypäleistä siemenet, sekoita mukaan pataan ja keitä lihat kypsiksi, noin 25 minuuttia. Pasta tai riisi maistuvat lisäkkeinä.

Tuoreimmat aiheesta

Broileri