Viinirypälebroileri

Viinirypäleet antavat ruokaan hienoa happoisuutta. Jos sinulla on siemenettömiä rypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista.

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • suolaa ja pippuria
  • 1 salottisipuli silputtuna
  • 1 pieni porkkana viipaleina
  • 1 ½ dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 dl kermaa
  • 400 g vihreitä viinirypäleitä
  • oliiviöljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta broilerinpalat ja ruskista kauttaaltaan öljyssä. Siirrä palat pataan.

2. Lisää sipulisilppua ja porkkanasiivut. Kaada joukkoon viini ja anna poreilla 10 minuuttia.

3. Lisää kerma. Poista rypäleistä siemenet, sekoita mukaan pataan ja keitä lihat kypsiksi, noin 25 minuuttia. Pasta tai riisi maistuvat lisäkkeinä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!