Helppotekoinen lammaspata, jossa on terää. Sinihomejuusto kannattaa ripotella ruokaan vasta juuri ennen tarjoilua parhaan maun takia. Voit käyttää myös gorgonzolaa tai roquefortia.

Neljälle

  • n. 1 kg lampaan patapaloja
  • 2 sipulia lohkoina
  • 2 dl lihalientä
  • 2 paprikaa suikaleina
  • 75 g sinihomejuustoa (Aura)
  • suolaa ja pippuria
  • voita

Valmistusohje

1. Mausta ja ruskista lihat, siirrä pataan. Paista myös sipulilohkot ja siirrä nekin pataan. Kaada päälle lihaliemi, keittele hiljaa 30 minuuttia.

2.Lisää paprikasuikaleet, kypsennä. Murustele homejuusto padan joukkoon vasta juuri ennen tarjoilua. Lisäkkeeksi riisiä.

Tuoreimmat aiheesta

Lammasta