1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista liha kauttaaltaan paistinpannussa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää roseepippurit ja kerma, laita pannu uuniin 10 minuutiksi (muista varmistaa, ettei pannussa ole muoviosia!).
2. Kuori ja keitä perunat, porkkanat ja parsakaali erikseen. Muussaa keitetyt kasvikset perunasurvimella tai muulla työvälineellä. Sekoita perunoihin pari ruokalusikallista maitoa, muihin kasviksiin pari lusikallista kermaa, ja kuumenna pyreet. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Ota liha pannulta ja pidä lämpimänä. Vatkaa pannulle jäävät maut irti tilkalla vettä. Siivilöi kastike ja mausta suolalla ja pippurilla. Viipaloi liha ohuesti.
4. Tarjoile kastikkeen ja vihannespyreiden kera. Koristele persiljalla ja roseepippureilla.