1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa terävällä veitsellä pitkittäisviilto koko lihan pituudelta ja täytä luumuilla. Hiero lihan pintaan mausteet. Paina paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan ja aseta liha rasvainen puoli ylöspäin ritilälle uunivuoan päälle. Paista uunin alatasolla, kunnes lihan sisälämpö on 75 astetta, noin 1 ½ tuntia. Anna lihan vetäytyä ennen viipalointia.
2. Puhdista vihannekset. Leikkaa kiinankaali paloiksi ja ryöppää puoli minuuttia kevyesti suolatussa vedessä. Viipaloi munakoiso ja kääntele viipaleet jauhoissa. Paista ne öljyssä muutama kerrallaan. Laita munakoisoviipaleet ja kiinankaali uunivuokaan, lisää myös viipaloitu kesäkurpitsa. Anna vihannesten olla uunissa lihanpaiston viimeiset 10 minuuttia.
3. Huuhtele ja vispaa lihan uunivuoka lihaliemellä, niin että saat paistoliemen talteen. Kaada kattilaan ja kuumenna, lisää soija ja omenasose. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja suurusta kastike sillä. Nosta vihannekset tarjoiluvadille ja viipaloitu liha niiden päälle. Valuta viimeiseksi päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua.