Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lampaanpaistiviipaleet vihannessoseessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pyydä lihakauppiastasi sahaamaan lampaanpaisti luineen kahden sentin paksuisiksi viipaleiksi. Makoisa juuressose on hieno lisäke.

Neljälle

  • 4-6 lampaanpaistiviipaletta
  • paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria

Sose

  • 4 pihvitomaattia kuorittuina
  • 1 valkosipulinkynsi silputtuna
  • 2 palsternakkaa siivuina
  • 2 naurista siivuina
  • 1-2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Aloita soseesta. Paista vihanneksia öljyssä kattilassa, alenna lämpöä ja keitä hiljaa kannen alla, kunnes kaikki ainekset muussaantuvat. Mausta.

2. Mausta lihat, paista 3-4 minuuttia puoleltaan. Kaada ½ dl vettä pannulle, sulje kansi ja jälkipaista 5 minuuttia. Tarjoile vihannessoseen ja nuudeleiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lampaanpaisti