Lampaanpaistiviipaleet vihannessoseessa

Pyydä lihakauppiastasi sahaamaan lampaanpaisti luineen kahden sentin paksuisiksi viipaleiksi. Makoisa juuressose on hieno lisäke.

Neljälle

  • 4-6 lampaanpaistiviipaletta
  • paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria

Sose

  • 4 pihvitomaattia kuorittuina
  • 1 valkosipulinkynsi silputtuna
  • 2 palsternakkaa siivuina
  • 2 naurista siivuina
  • 1-2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Aloita soseesta. Paista vihanneksia öljyssä kattilassa, alenna lämpöä ja keitä hiljaa kannen alla, kunnes kaikki ainekset muussaantuvat. Mausta.

2. Mausta lihat, paista 3-4 minuuttia puoleltaan. Kaada ½ dl vettä pannulle, sulje kansi ja jälkipaista 5 minuuttia. Tarjoile vihannessoseen ja nuudeleiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!