1. Päivä 1: Laita liha pataan veden kera, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto reikäkauhalla. Lisää suola ja pippurit ja kuori vaahto vielä kerran. Keitä liha mureaksi n. 45 minuuttia.
2. Nosta liha padasta ja siivilöi liemi. Leikkaa lihasta pois luut ja jänteet ja paloittele liha pienemmiksi paloiksi. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. Jäähdytä myös liemi ja laita jääkaappiin yön yli.
3. Päivä 2: Purista sitruunamehu ja hienonna tilli. Kuori pois rasvakerros, joka on kerääntynyt liemen päälle. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lämmitä liha. Vatkaa kerma, sitruunamehu ja keltuaiset kulhossa ja lisää pataan samalla koko ajan sekoittaen. Padan tulee olla kuuma, mutta se ei saa kiehua sen jälkeen kun keltuaiset on lisätty. Lisää tilli ja mausta jauhetulla valkopippurilla sekä tarvittaessa suolalla. Tarjoile.