1. Broilerimuhennos: Leikkaa broilerinfileet pieniksi kuutioiksi. Paista fileekuutioita voissa, älä ruskista. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita huolellisesti. Lisää kerma, sekoita ja anna hautua muhennokseksi. Mausta suolalla, pippurilla ja tilkalla sitruunamehua.
2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Purista sulatetuista pinaatinlehdistä vesi. Hienonna pinaatinlehdet ja kuullota ne voissa. Mausta rouhitulla muskottipähkinällä, suolalla ja pippurilla.
3. Paista leipäviipaleet voissa kullanruskeiksi. Levitä jokaiselle leipäviipaleelle kerros pinaattia. Lusikoi broilerimuhennos pinaatin päälle. Peitä muhennos muutamalla juustoviipaleella. Gratinoi voileipiä 5-6 minuuttia tai niin kauan, että juusto saa kauniin värin.