1. Huuhtele, kuivaa ja hienonna basilika. Kuori ja puserra valkosipulinkynsi. Sekoita basilika, pinjansiemenet, valkosipuli ja suola tehosekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää joukkoon parmesaanijuusto ja ½ rkl oliiviöljyä. Sekoita hyvin.
2. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Kuivaa broilerinfileet ja leikkaa jokaiseen viilto terävällä veitsellä. Täytä fileetasku pestolla ja sulje se puisella cocktailtikulla. Mausta fileet molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Ruskista paistinpannulla kauniin värisiksi ja jatka kypsentämistä uunissa noin 8-10 minuutin ajan. Viipaloi juuri ennen tarjoilua.
3. Kasvikset: Kuutioi kesäkurpitsa ja tomaatti ja suikaloi paprika. Paista vihannessekoitusta voissa kohtalaisella lämmöllä. Vihannekset saavat pehmetä niin, että ne säilyvät silti kiinteinä.