Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lämpimät sahramiperunat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on maukas ja nopea tapa hyödyntää keitettyjä perunoita. Tarjoile lisukkeena tai noutopöydässä. Annoksen koon voit helposti vaikkapa tuplata.

4 annosta

  • 1 kg keitettyjä kylmiä perunoita
  • ½ purjo
  • ½ punasipuli
  • ½ g sahramia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1/4 tl kurkumaa
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Liuota sahrami kahteen ruokalusikalliseen vettä. Hienonna sipuli, purjo ja valkosipuli ja viipaloi kylmät perunat.

2. Kuullota sipuli ja purjo ja purjo oliiviöljyssä. Lisää perunaviipaleet, valkosipuli ja kurkuma, ripottele joukkoon sahrami ja paista, kunnes kaikki neste on haihtunut ja ainekset ovat saaneet väriä.

Tuoreimmat aiheesta

Perunat