Lehtipihvitäytteiset tacot

Ainaisen jauhelihan sijaan voit vaihteeksi täyttää tacot grillatuilla lehtipihveillä. Grillaa pihvit kokonaisina ja suikaloi tacokuoriin sopiviksi. Maistuu varmasti niin isoille kuin pienemmillekin herkkusuille.

4 annosta

  • 12-16 tacokuorta
  • 6-8 lehtipihviä
  • 2 dl juustoraastetta
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 purkki tacokastiketta
  • viipaloitu jalopeño-palko
  • suikaloitua jäävuorisalaattia
  • ohuita sipulisuikaleita
  • ohuita tomaattiviipaleita

Guacamole

  • 1 avokado
  • 1 tl sitruunamehua
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi
  • ½ sipuli
  • 1 tomaatti
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Grillaa tai paista pihvejä 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.

2. Guacamole: Soseuta avokado yleiskoneella tai murskaa se haarukalla sitruunatipan kanssa. Sekoita joukkoon puristettu valkosipuli, hienonnettu sipuli ja hienonnettu tomaatinliha. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Täytä tacokuoret suikaloidulla salaatilla ja lihalla. Mausta guacamolella, jalopeñon viipaleilla ja tacokastikkeella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.