Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lehtipihvitäytteiset tacot

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainaisen jauhelihan sijaan voit vaihteeksi täyttää tacot grillatuilla lehtipihveillä. Grillaa pihvit kokonaisina ja suikaloi tacokuoriin sopiviksi. Maistuu varmasti niin isoille kuin pienemmillekin herkkusuille.

4 annosta

  • 12-16 tacokuorta
  • 6-8 lehtipihviä
  • 2 dl juustoraastetta
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 purkki tacokastiketta
  • viipaloitu jalopeño-palko
  • suikaloitua jäävuorisalaattia
  • ohuita sipulisuikaleita
  • ohuita tomaattiviipaleita

Guacamole

  • 1 avokado
  • 1 tl sitruunamehua
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi
  • ½ sipuli
  • 1 tomaatti
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Grillaa tai paista pihvejä 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.

2. Guacamole: Soseuta avokado yleiskoneella tai murskaa se haarukalla sitruunatipan kanssa. Sekoita joukkoon puristettu valkosipuli, hienonnettu sipuli ja hienonnettu tomaatinliha. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Täytä tacokuoret suikaloidulla salaatilla ja lihalla. Mausta guacamolella, jalopeñon viipaleilla ja tacokastikkeella.

Tuoreimmat aiheesta

Tacot