Ruokaisat tacot

Laita pata pöytään ja anna jokaisen täyttää omat tacokuorensa, silloin ne pysyvät rapeina – ja maistuvat paremmilta. Tomaatti, salaatti ja kurkku sopivat lisukkeiksi.

4 kpl

  • 4 kovaa tacokuorta
  • 250 g jauhelihaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 400-500 g tomaattimurskaa chilillä
  • 1 prk kikherneitä
  • mustia oliiveja
  • halutessasi, pieniä chilejä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Freesaa jauheliha voimakkaasti. Mausta ja kääntele mukaan tomaattipyree ja tomaattimurska. Keitä 30-40 minuuttia.

2. Kääntele mukaan pavut, kuumenna.

3. Täytä kuoret, koristele oliiveilla ja halutessasi chileillä, tai tarjoile vihreän chilikastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!