Amerikkalaiset pannukakut
Julkaistu
Amerikkalaiset pannukakut ovat parhaimmillaan kun ne paistaa teflonpannussa ilman rasvaa. Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai mustikkahillon kera.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Kymmeneen pannukakkuun
- 1 kananmuna
- 2 ½ dl piimää
- 2 tl juoksevaa margariinia
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 rkl kidesokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
Valmistusohje
1. Vatkaa muna. Sekoita joukkoon piimä, juokseva margariini, jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi.
2. Paista pannukakkuja noin kaksi minuuttia, käännä toisen puolen kuivuttua täysin. Tarjoile vaahterasiirapin tai mustikkahillon kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa