Letut pinaattitäytteellä

Jäikö eilen tähteeksi ohukaisia? Niistä saa maan mainioita täytettyjä krepsejä eli ranskalaisittain crêpes. Krepsejä voi toki paistaakin ihan tuoreeltaan tähän tarkoitukseen, tai jos krepsin himo iskee, eikä tähdelettuja löydy, voit marssia kauppaan ostamaan valmiita lättyjä.

Neljälle

  • 8 isoa ohukaista
  • 150 g tuoretta pinaattia
  • 2 dl maustettua ranskankermaa
  • 2 dl raejuustoa
  • 1 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Revi isoimmat pinaatinlehdet pienemmiksi ja leikkaa pois paksut lehtisuonet. Sekoita keskenään ranskankerma ja raejuusto, sekoita pinaatti seokseen.

2. Jaa täyte ohukaisille ja kääri ne rulliksi. Aseta lettukääröt uunivuokaan sauma alapäin. Ripottele niiden päälle juustoraastetta.

3. Gratinoi 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Tarjoile salaatin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.