Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Letut pinaattitäytteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jäikö eilen tähteeksi ohukaisia? Niistä saa maan mainioita täytettyjä krepsejä eli ranskalaisittain crêpes. Krepsejä voi toki paistaakin ihan tuoreeltaan tähän tarkoitukseen, tai jos krepsin himo iskee, eikä tähdelettuja löydy, voit marssia kauppaan ostamaan valmiita lättyjä.

Neljälle

  • 8 isoa ohukaista
  • 150 g tuoretta pinaattia
  • 2 dl maustettua ranskankermaa
  • 2 dl raejuustoa
  • 1 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Revi isoimmat pinaatinlehdet pienemmiksi ja leikkaa pois paksut lehtisuonet. Sekoita keskenään ranskankerma ja raejuusto, sekoita pinaatti seokseen.

2. Jaa täyte ohukaisille ja kääri ne rulliksi. Aseta lettukääröt uunivuokaan sauma alapäin. Ripottele niiden päälle juustoraastetta.

3. Gratinoi 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Tarjoile salaatin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut