Lihaisat kääröset kinkun ja kastanjan kera

Kun olet poistanut kastikkeen levyltä, anna sen vielä hautua hetki kannen alla. Näin maut pääsevät oikeuksiinsa.

4 hengelle

  • 250 grammaa naudanlihaa neljänä ohuena viipaleena
  • 24 kastanjaa keitettynä ja kuorittuna
  • 4 viipaletta kinkkua
  • 1 sipuli pilkottuna
  • suolaa ja pippuria
  • 480 ml valkoviiniä
  • 4 rkl neitsytoliiviöljyä
  • rosmariininoksa

Valmistusohje

- Laita ohuet naudanlihaviipaleet pöydälle ja aseta palanen prosciutto-kinkkua kunkin päälle.

- Aseta 3-4 kpl kastanjoita kinkun päälle, mausta suolalla ja pippurilla.

- Tee liharullia ja kiinnitä ne hammastikulla.

- Kuumenna neitsytoliiviöljy pannulla ja ruskista liharullat.

- Lisää sipuli ja rosmariini.

- Lisää viini ja keitä muutama minuutti keskilämmöllä.

- Mausta vielä suolalla.

- Lisää loput kastanjat pannulle ja hajota niistä osa, jotta kastike sakeutuisi.

- Anna kastikkeen keittyä kokoon.

- Poista levyltä ja anna vielä hautua hetki kannen alla. Tarjoile lämpimänä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!