Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sienitäytteiset omenat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmista omenat kuorineen. Älä valitse liian kovia omenia, kesähedelmät ovat täydellisiä.

Yhdelle

  • 1 keltasipuli
  • 1 tl rapsiöljyä
  • 100 g herkkusieniä
  • 1 tl currya
  • 2 isoa omenaa
  • 1 rkl kevyttä tuorejuustoa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Hienonna sipuli, paista pehmeäksi öljyssä. Viipaloi sipulit ja lisää pannuun. Puuteroi päälle curry, paista kunnes kaikki neste on haihtunut pannulta.

2. Koverra omenista kodat mutta jätä pohjaan pala. Aseta omenat pystyyn uunivuokaan. Täytä ne sieniseoksella ja asettele loput täytteestä omenien ympärille.

3. Laita omenoiden päälle nokare juustoa ja laita vuoka uunin keskitasolle kunnes omenat ovat pehmenneet ja juusto sulanut.

Tuoreimmat aiheesta

Sienet