Lihansyöjät: Possun ulkofilee

Kokeile porsaan ulkofileetä.

Ainekset

  • 1 porsaan ulkofilee
  • (savu)suolaa
  • loraus soijakastiketta

Valmistusohje

Leikkaa lihan kalvoon ristiviiltoja ja hiero suolaa pinnoille. Valele pinta soijakastikkeella ja anna marinoitua ainakin tunnin verran.

Grillaa lihan pinnat kiinni kuumalla lämmöllä ja laske lämpötilaa. Anna kypsyä useita kertoja käännellen kunnes lihan sisälämpö on noin 70 astetta. Valele lihaa grillauksen aikana mausteliemellä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.