Lihansyöjät: Possun ulkofilee
Kokeile porsaan ulkofileetä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 1 porsaan ulkofilee
- (savu)suolaa
- loraus soijakastiketta
Valmistusohje
Leikkaa lihan kalvoon ristiviiltoja ja hiero suolaa pinnoille. Valele pinta soijakastikkeella ja anna marinoitua ainakin tunnin verran.
Grillaa lihan pinnat kiinni kuumalla lämmöllä ja laske lämpötilaa. Anna kypsyä useita kertoja käännellen kunnes lihan sisälämpö on noin 70 astetta. Valele lihaa grillauksen aikana mausteliemellä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"