Paahdettua hirvenfileetä

Ainekset

  • 700 g hirvenfileetä tai sisäpaistia
  • tilkka öljyä paistamiseen
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön ajoissa ennen paistamista. Paista fileetä pannulla kuumassa öljyssä hetki joka puolelta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta liha uunipellille ja kypsennä loppuun uunissa 150°c.ssa. Käytä apuna sisälämpömittaria. Kun sisälämpö lihassa on 50 astetta, ota liha pois uunista ja kääri folioon hetkeksi lepäämään ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!