Paahdettua hirvenfileetä
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 700 g hirvenfileetä tai sisäpaistia
- tilkka öljyä paistamiseen
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön ajoissa ennen paistamista. Paista fileetä pannulla kuumassa öljyssä hetki joka puolelta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta liha uunipellille ja kypsennä loppuun uunissa 150°c.ssa. Käytä apuna sisälämpömittaria. Kun sisälämpö lihassa on 50 astetta, ota liha pois uunista ja kääri folioon hetkeksi lepäämään ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka